Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

κατασκευές του Πάσχα, αλλά όχι πασχαλινές

Χριστός Ανέστη!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και χαρούμενοι! Τη στιγμή που γράφω εγώ είμαι πολύ καλά, γιατί η ώρα είναι 9 το πρωί και ακόμα οι μικρές δεν έχουν ξυπνήσει! Έτσι μου μένει λίγος πολύτιμος και ορεξάτος χρόνος να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Τουτέστιν, να γράψω δυο γραμμούλες εδώ πέρα! Η αλήθεια είναι πώς δεν κάνω και πολλά πράγματα τους τελευταίους μήνες. Η καθημερινότητα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια και συν τοις άλλοις είμαι και πάλι έγκυος! Περιμένουμε το τρίτο μας παιδάκι, πρώτα ο Θεός, και δεν είμαι για πολλά πολλά.
Παρόλα αυτά, λίγες εβδομάδες πριν έφτιαξα μια όμορφη και απλή κατασκευή, που πρόλαβα να την τραβήξω και μερικές φωτογραφίες, πριν την χαρίσω σε μια φίλη. Αφορμή στάθηκε μια καρέκλα σκηνοθέτη που σκίστηκε ενώ καθόμουν (και να φανταστείτε οτι δεν έχω πάρει πολλά κιλά ακόμα!!!). Το μπεζουλί καραβόπανο ήταν πειρασμός για εμένα! Αρχικά σκεφτόμουν να φτιάξω μια καλοκαιρινή τσαντούλα για εμένα, αλλά επειδή στην πορεία της κατασκευής, δεν με ικανοποιούσε το μέγεθος και το σχέδιο, μου έριξε μια ωραία ιδέα ο Ανδρέας.
Έτσι, έφτιαξα μια θήκη που στην πλάτη της έχει μαγνητάκια για να μπορεί να στηρίζεται στο ψυγείο (αυτό σκέφτηκα εγώ, φυσικά μπορεί να κρεμαστεί και στον τοίχο) και μπορούμε να κρύβουμε τους λογαριασμούς μας και ότι άλλο νομίζουμε.
Πολλή εύκολη η κατασκευή της, στην δε μπροστά επιφάνεια, έραψα περισσευάμενα κομμάτια ύφασμα αλλά και ζωγράφισα (εγώ, όχι η Πολυξένη!).




Εδώ έκρυψα 5 μικρά στρογγυλά μαγνητάκια

Πολλά φιλιά μαγιάτικα
Νατάσα

1 σχόλιο: