Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Καλά Χριστούγεννα!!!

Και ευτυχισμένος ο καινούργιος Χρόνος! Μακάρι να μας βρει και να μας αφήσει όλους με αγάπη, υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας μας!
Προσωπικά ελπίζω και σε λίγο καλύτερη οργάνωση του χρόνου μου ώστε να μπορώ να ενημερώνω το ιστολόγιο μου καλύτερα!

Λοιπόν, εν όψει των γιορτών αποφάσισα να κάνω μερικές απλές κατασκευές για να ομορφύνω το σπίτι μας. Είχα πρόσφατα αγοράσει ακατέργαστο μαλλί απο την Αθήνα και μερικά μέτρα υφάσματος, και έτσι έφτιαξα δυο κουρτινούλες για την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και μια φάτνη για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μιας και καμμία απο αυτές που βρήκα στην αγορά δεν με ικανοποιούσε αισθητικά΄ή οικονομικά...
Οι κουρτινολύλες βγήκαν πολύ εύκομα με ένα απλό γάζωμα. Έφτιαξα και ασορτί υφασμάτινα κρικάκια. Για να τις δέσω βρήκα ένα κομμάτι ύφασμα σε ταιριαστό γαλάζιο φόρεμα και πάνω του έραψα δυο απλά λουλουδάκια απο felt, πανεύκολα στην κατασκευή. Μην αναρωτηθείτε γιατί έχουν διαφορετικό χρώμα. Αν με γνωρίζατε, θα ξέρατε οτι έχω μια αγάπη στην πολυχρωμία και την έλλειψη ομοιομορφίας.
Ιδού το αποτέλεσμα...


Επίσης έφτιαξα και μια απλή φάτνη, τον Χριστούλη, την Παναγία και τον άγιο Ιωσήφ, χρησιμοποιώντας ακατέργαστο μαλλί, που απλά συμμάζεψα λίγο ώστε να του δώσω ένα σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι τελειώνοντας τα Χριστούγεννα, θα μπορέσω χωρίς τύψεις να διαλύσω την κατασκευή, μιας και αλλιώς είναι επίφοβο αν θα τα βρω ολόκληρα του χρόνου (αν δεν τα φάνε μαμουνάκια δηλαδή!).
Πλάκα δεν έχουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου