Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Σήμερα βρήκα μια δημιουργό πολύ χρυσοχέρα. Το ιστολόγιο της λέγεται "Kate loves Greg" και είναι γεμάτο κατασκευές και ιδέες!
Μάλιστα φέτος κλείνει και ένα χρόνο δημοσιεύσεων και κάνει έναν μικρό διαγωνισμό. Για όσους ενδιαφέρονται μπορείτε να την βρείτε στο: http://katelovegreg.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

Ζωγράφισα...

Πωπω, πέρασε παααααάρα πολύς καιρός απο την μοναδική μου πρώτη ανάρτηση!Η αλήθεια είναι οτι μεσολάβησαν πολλά αυτόν τον ένα σχεδόν μήνα που σιωπούσα...
Καταρχάς κατεβήκαμε στην Αθήνα για να κάνω τον υπέρηχο β' επιπέδου, όπου μάθαμε οτι πάλι κυοφορώ κοριτσάκι!ο Ανδρέας έχει να πάθει πολλά με τρεις γυναίκες!!!
Έπειτα ήταν και οι εκλογές, οπότε τελικά λείπαμε απ' το σπίτι μας δυο ολάκερες εβδομάδες. Όμορφα περάσαμε, είδαμε συγγενείς και φίλους και βγήκαμε και χωρίς την μικρή (κάτι που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει στο Λιτόχωρο). Σα νιόγαμπρα νιώσαμε :)
Άμα τη επιστροφή μας όμως περίμενε τον Ανδρέα τρελή δουλειά και είμαι για πολλές μέρες τώρα μόνη μου με την μικρή όλη μέρα...Οπότε, μόλις αυτή κοιμάται για βράδυ η αλήθεια είναι οτι δεν αντέχω να ασχοληθώ με τίποτα, εκτός απο το άραγμα στον καναπέ παρέα με κάποιο βιβλίο ή καμμιά ταινία.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι έμεινα και άπραγη... Βασικά την προηγούμενη εβδομάδα μας είχαν καλέσει κάτι φίλοι στο σπίτι τους και σκέφτηκα να μην τους πάμε πάλι τα κλασσικά λουλούδια, γλυκά, ποτά... Έτσι αγόρασα απο το Lidl ένα απλό πλήν χαριτωμένο βάζο κεραμικό, πήρα τις μπογιές μου (για πορσελάνη), και άρχισα να ζωγραφίζω λουλουδάκια!Θυμήθηκα να βγάλω και δυο φωτογραφίες, δυστυχώς ξέχασα να φωτογραφίσω τα λουλούδια απο την άλλη μεριά, αλλά είναι ίδια με αυτά που βλέπετε, μόνο που τα πέταλα είναι μπλε.
Νομίζω οτι θα επαναλάβω το εγχείρημα, μιας και είναι πολύ εύκολο και είναι και πιο προσωπικό δώρο, για ανθρώπους που αγαπάς.

Σας αρέσει;;;