Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Καλώς σας βρήκα!

Πάει καιρός που παρακολουθώ στον ιστό τόσες και τόσες υπέροχες σελίδες, φτιαγμένες απο γυναίκες με μεράκι και όρεξη για ζωή! Οι περισσότερες είναι σύζυγοι αλλά και μαμάδες με πολλά (!!!) παιδιά, γεγονός που με κάνει ακόμα πιο πολύ να τις θαυμάζω. Δημιουργούν υπέροχα πράγματα με τα χέρια τους και δεν φαίνεται να βαρυγκομούν (δεν θα πω κουράζονται, γιατί αυτό είναι σίγουρο).
Έτσι ζήλεψα και εγώ λιγάκι...
Και αφού αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου ηλεκτρονικό σπίτι, δεν μπορούσα να του βρω όνομα...Έψαχνα να βρω ένα όνομα εντυπωσιακό και περιγραφικό. Πολλά μου ταίριαζαν αλλά σε όλα κάτι έλειπε. Και τελικά μου ήρθαν στο μυαλό τα λόγια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου..." η ομορφιά είναι στα απλά πράγματα".
Και ευχήθηκα όλες οι μέρες της ζωής μου με την οικογένειά μου να είναι απλές! Και για αυτό και όμορφες! Και το ίδιο εύχομαι και για όποιον σας έχει πεθυμήσει λίγη απλότητα στην ζωή του.
Έτσι, μέσα απο τοις σελίδες του ιστολογίου μου θα προσπαθήσω να μοιράζομαι με όποιον περάσει απο εδώ, τις δικές μου μέρες και ότι κάνω για να τις γεμίσω (πέρα απο ξεσκονίσματα, πλύσιμο και σιδέρωμα!).
Είναι ακόμα αρχή, οπότε, μέχρι να προσαρμοστώ, δώστε μου άφεση λαθών...!

Και αντί άλλου καλωσορίσματος, παραθέτω τις σελίδες που έφτιαξαν δυο υπέροχες γυναίκες, που ελπίζω να τους μοιάσω λιγουλάκι στην φαντασία και τη δημιουργικότητα.
Απολαύστε τις...
http://deannasstuff.blogspot.com/
http://kristensbloglife.blogspot.com/